Hotdog wraps

Gepubliceerd op 7 september 2021 om 07:00

Hou je van hotdogs én van wraps? Probeer dan eens deze hotdog wraps. Geen culinair hoogstandje, maar wel een heel lekkere maaltijd. Waar je ook kinderen vast heel blij mee maakt.
Je vult de wrap, naast natuurlijk de hotdogs, met knapperige ijsbergsla, gebakken uitjes, augurk, kiemgroenten en geraspte wortels. Daarnaast maakte ik mosterdmayo voor een smeuïge wrap en ging er nog een flinke klodder tomatenketchup op.

Maak een wrap per persoon als lunch of serveer er anderhalf tot twee persoon als avondeten met een lekkere salade. Ik serveerde er een tomatensalade bij van tomaat, feta en rode ui met olijfolie, oregano, peper en zout.

Ingrediënten voor 4 wraps

4 medium wraps
4 hotdogs
4 el mayonaise
4 tl mosterd
150 gr augurk
2 wortels
4 hele bladeren ijsbergsla
20 gr kiemgroenten
Ketchup naar smaak
Gebakken uitjes naar smaak

KokenKoken

Zo maak je de hotdog wraps

  1. Verwarm de hotdogs in een pannetje water, zonder het te laten koken.
  2. Rasp de wortels en snij de augurken in plakjes.
  3. Verwarm de wraps een paar seconden in de magnetron, dan worden ze iets soepeler.
  4. Meng de mayonaise en mosterd door elkaar en smeer de wraps ermee in.
  5. Leg een blad sla op iedere wrap en daarop de warme worstjes.
  6. Leg daarop de augurk, wortel, kiemgroenten en gebakken uitjes. Voeg naar smaak ketchup toe.
  7. Rol de wraps op en zet vast met twee cocktailprikkers. Snij doormidden en serveer.

Eet smakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.